top of page

Projecten

Schoneberg school

De Schoneberg School is de laatste van de drie voormalige schoolgebouwen die RLTY Rotterdam gaat ontwikkelen naar acht woningen.

De woningen zijn onderverdeeld in drie typen. De schoolpleinen vormen straks een grote groene stille oase middenin Rotterdam West. De sfeer en het karakter van de school blijven behouden. Elke woning bestaat uit 1 of 2 klaslokalen met monumentale ruimtelijkheid en grote authentieke raampartijen. 

Beleef een bruisend Rotterdam om de hoek van je nieuwe unieke woning. Wat is jouw favoriete lokaal?

Status: Juni 2023 - Verbouwing gestart

www.schonebergschool.nl

Willebrordushof

Aan de Bergweg in Rotterdam Liskwartier ontwikkelen wij 11 grondgebonden woningen. De woningen worden voorzien van alle gemakken en worden bijna energie neutraal gebouwd. 

Status: Vergund, voorverkoop gestart

Noordvest Schiedam

Aan de Noordvest in Schiedam, langs het water en tussen twee molens, ontwikkelen wij 7 luxe appartementen in een oud pakhuis uit 1850. In de woningen blijven de sfeer van de oude balken en muren behouden. Elke woning bestaat uit 3 kamers, een luxe badkamer en balkon of binnen tuin. Afgewerkt met staal, hout en marmer.

Status: Opgeleverd en verhuurd 

Schie Schiedam

Aan de Vijgensteeg, Schie en Sint Annazusterstraat in het centrum van Schiedam, ontwikkelen wij 14 appartementen in een oude mouterij en de voormalige winkel plint.

De woningen worden ca 80-100 m2 groot. De sfeer van de oude balken en muren blijven behouden. Elke woning bestaat uit 3 kamers, een luxe badkamer en balkon of binnen tuin.

Status: Fase 1: Opgeleverd en verhuurd

bottom of page