top of page

Werkwijze

Als u overweegt uw woningen, gehele of gedeeltelijke vastgoed portefeuille, pand, portiek, leeg of in verhuurde staat te verkopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kopen geregeld vastgoed ter versterking van ons bezit. Onze voorkeur gaat uit naar vastgoed binnen ons werkgebied: Rotterdam e.o.

vastgoed rotterdam
Orientatie

​​

Vooraf willen wij zoveel mogelijk gegevens ontvangen van het betreffende onroerende goed zoals huur, vve, achterstanden, huurcommisie en eventuele aanschrijvingen. Vervolgens gaan wij met deze gegevens aan de slag en willen wij, in samenspraak met u, het OG bezichtigen.  

vastgoed handelaar
Overeenkomst

​​

Als wij het eens worden over de prijs en condities volgt de koopovereenkomst. De afname kan vaak binnen 7 dagen geregeld worden. Gaat het om grotere projecten dan maken wij gebruik van een aantal financiele partijen. De koop zal dan ca 2 maanden in beslag nemen.

vastgoed handelaar
Afname

​​

In samenspraak met u brengen wij, indien het een verhuurd object betreft, 2 weken voor de overdracht, de huurders op de hoogte van de aanstaande verkoop. Zodoende weet iedereen waar men aan toe is.  

bottom of page